Ljubavna patnja: Nakon raskida Riba dugo pati, a osobe rodjene u znaku Bika odmah traze novu ljubav! Ovan kreće u nove pobede čim prođe “drama”.

Ljubavna patnja: Nakon raskida Riba dugo pati, a osobe rodjene u znaku Bika odmah traze novu ljubav! Ovan kreće u nove pobede čim prođe “drama”.

15. travnja 2017. 0 By Admin

Znaš, razumio sam je tek na kraju kad je otišla. Mogla je ona voljeti za oboje, plakati za oboje i grliti za oboje. Ali više nije mogla praštati za oboje. Sebi što je sve zbog mene bacila pod noge, čak i ponos. Meni što to nisam cijenio.

Niste jedini kojima prekid ljubavne veze izgleda kao smak sveta… Ili možda na to ne gledate tako crno? To, moguće je, zavisi i od Vašeg horoskopskog znaka. Proverite…

 

 

Ovan

Pati puno više i duže nego što će to ikada pokazati. Na prvi pogled pripadnici ovog znaka izgledaju kao da im nije stalo i da uopšte ne osećaju ljubavni bol, ali istina je da pate neizmerno i beskonačno. Povući će se u sebe i samo će retkima pokazati kako se osećaju.
Kako će preboleti: Kada prođe „drama“ hrabro će krenuti u nove pobede, jer – zašto bi zbog jedne propale veze pustili da život prolazi?!

 

Bik

Ceni mir i udobnost duge veze. Pravi Bikovi dobro će razmisliti pre nego što odluče prekinu odnos sa partnerom. Ako postoji i najmanja sitnica koja je može održati vezu u životu, sigurno se neće odlučiti na prekid.
Kako će preboleti: Ako se desi najgore vrlo brzo će „uletiti“ u novu vezu u kojoj će na silu stvoriti sklad i harmoniju.

 

 

Blizanci

Oni od svih znakova najlakše podnose prekid ljubavne veze. Koliko god pričaju da im je teško, oni poseduju sposobnost da brzo zaborave ružne stvari koje su im se događale.
Kako će preboleti: Vrlo brzo nakon prekida pravog Blizanca pronaći ćete kako osvaja neku novu simpatiju!

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4