Venera od 15.4. kreće direktno – Kolo ljubavne sreće opet se okreće!

Venera od 15.4. kreće direktno – Kolo ljubavne sreće opet se okreće!

15. travnja 2017. 0 By Admin

U nedjelju, 15. travnja, Venera će okončati retrogradno kretanje koje je započelo 4. ožujka. Vrijeme ljubavne inkubacije i introspekcije je završeno.

U razdoblju njezine retrogradnosti svjedočila sam kaotičnim i neizvjesnim situacijama na polju zavođenja i partnerskih odnosa. Ostvarena poznanstva i kontakti nisu se uspjeli pretvoriti u ništa konkretnije i stabilnije. Sve je počelo i ostalo u zoni neizvjesnosti s brojnim nedoumicama koje su se javljale kod obje strane,  uglavnom su svodeći na pitanja – što zapravo druga strana želi od mene? Želim li ja to ili ne, jesam li siguran/sigurna da je to ono pravo? Pokušaji zbližavanja nisu ispunili očekivanja.

 

 

U narednom razdoblju karte se otvaraju i dolaze nova saznanja koja otkrivaju sve ono što je bilo skriveno, potisnuto, neizrečeno i što nismo mogli dovoljno jasno vidjeti.

 

 

Osoba koju ste upoznali sada će vam se predstaviti u pravom svjetlu. Vjerojatno ćete i sami shvatiti što uistinu želite i donijeti odluke koje dosad niste mogli. Možda vam je nedostajalo hrabrosti, a možda je razlog tome bila i nedovoljna informiranost.

 

 

Neki odnosi su pod ovim astrološkim fenomenom nestali, ugasili se. Ako vam još uvijek nije jasno što se uistinu odigralo, i što druga strana misli o tome, odgovori koje priželjkujete stići će do vas. Imajte na umu da je na snazi još uvijek retrogradno kretanje Merkura, pa pričekajte 3. svibanj kada će sve zamke u koje upadamo biti otklonjene.

 

nastavak na sledecoj s

Stranice: 1 2 3