9 horoskopskih parova čija je veza pakao

9 horoskopskih parova čija je veza pakao

17. travnja 2017. 0 By Admin

Jarac i Strelac

Strelca najčešće krasi veoma opuštena i zabavna ličnost koja je kontantno u potrazi za dobrim provodom. Jarac je više na zemlji kog ponekad uhvate i mračne strane ili melanholično raspoloženje.

Kako su njihove bazične emocije toliko različite, oni se prosto ne razumeju. Strelac shvata da je Jarac suviše težak da bi s njim proveo dobre trenutke, a Jarac često Strelca posmatra kao suviše napornog i ponekad i detinjastog da bi shvatio njegov pogled na život.

Bik i Vodolija

Bik i Vodolija imaju jako male šanse da postanu pravi par. Oba ova znaka su veoma određena u tome kako žive svoj život i teško će se žrtvovati zarad drugog tako da su na neki način osuđeni na propast čak i pre nego što i pokušaju da uđu u vezu. Vodolije su otvorene osobe, slobodnog duha, koje kroz život idu brzo i nepredvidljivo.

Bikovi, s druge strane, vole stabilnost i mogu biti i pomalo posesivni pa je lako pretpostaviti zašto ovakav spoj ne funkcioniše. Vodoliju neće zanimati Bikova potreba da ih smiri i skrasi na jednom mestu, dok se Biku ne dopada činjenica da Vodoliju ne može da kontroliše.

Izvor: Luftika

 

Stranice: 1 2 3 4