Astro: Ovako se ponašaju horoskopski znaci kad hoće da vas otkače

Astro: Ovako se ponašaju horoskopski znaci kad hoće da vas otkače

16. travnja 2017. 0 By Admin

Svaki horoskopski znak ima neki svoj stil kada hoće nekog da “otkači” u gradu. Neki su u tome veoma direktni, neki vagaju, a neki su čak i kreativni. Ostanite uz sledeće redove i saznajte kakva “korpa” od određenog horoskopskog znaka vam sleduje.

 

Ovan neće mnogo okolišati ako ga smarate u gradu ili mu se jednostavno ne dopadate. Pri prvom kontaktu osoba u ovom znaku će vas testirati i ako ne prođete, veoma jednostavno će vam to staviti do znanja i udaljiti se od vas. Možda će vam takav način ophođenja po malo delovati grubo, ali bar znate na čemu ste.

 

Bik voli da bude u centru pažnje i ako mu se dopadnete biće u stanju da napravi razne gluposti samo kako bi skrenuo vašu pažnju na sebe i osvojio vas, ali ako mu niste zapali za oko, ako ste mu dosadni i izbacite ga iz taktka, osoba rođenja u ovom znaku će vas otkačiti i nikada sa vama neće progovoriti ni reč. Pazite da ne iziritirate osobe rođene u ovom znaku. Ako je u pitanju devojka, možete dobiti i flašu u glavu!

 

Blizanci lako osvajaju svojim savršenim smislom za humor i neće mnogo trebati da u gradu primetite osobu koja zabavlja sve oko sebe. Blizanac je znak od akcije, ako mu budete delovali dosadno, naći će neku bolju zanimaciju i neće se truditi da vam bilo šta objašnjava. Može se dogoditi da se jednostavno okrene i ode i tako vas izblamira pred prijateljima. Zato, ako vam se dopada osoba rođena u ovom znaku, dosadu zaboravite kod kuće u protivnom sledi vam pomenuto.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4