Dnevni Ljubavni Horoskop za sreda 19. april: Blizanci sanjare, Rak raspoložen za flert, Vaga se ponovo zaljubljuje u starog partnera

Dnevni Ljubavni Horoskop za sreda 19. april: Blizanci sanjare, Rak raspoložen za flert, Vaga se ponovo zaljubljuje u starog partnera

18. travnja 2017. 0 By Admin

OVAN

Danas ćete biti prilično zaokupirani razmišljanjima o vašoj voljenoj osobi. Ukoliko ste još uvek sami, pitaćete se zašto još uvek niste pronašli adekvatnog partnera. Umesto da krivca tražite u drugima, razmislite da možda vi niste ta osoba koja mora nešto da promeni. Za početak, da se više smeje i prihvati šalu na sopstveni račun.

 

 

BIK

Očekuje vas mnogo razgovora sa partnerom, ali nema razloga za brigu – u pitanju su stvari vezane za vašu budućnost. Nemojte se iznenaditi ako voljena osoba predloži da počnete da živite zajedno. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka bi danas mogli da upoznaju jednu zanimljivu osobu na mestu na kome se nikada nisu nadali da je predviđeno za ljubav. Otvorite četvore oči.

 

 

BLIZANCI
Ako ste se odnedavno upoznali sa izvesnom osobom koja vas je zaintrigirala, potrebno je malo strpljenja pre nego što se odlučite da sa njom stupite u kontakt. Pokušajte da je u međuvremenu ne idealizujete i nemojte se zanositi nekim sanjarenjima. Moguće je da kada do susreta dođe i kada je bolje upoznate, shvatite da ste je pogrešno procenili.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4