Dnevni Ljubavni Horoskop za sreda 19. april: Blizanci sanjare, Rak raspoložen za flert, Vaga se ponovo zaljubljuje u starog partnera

Dnevni Ljubavni Horoskop za sreda 19. april: Blizanci sanjare, Rak raspoložen za flert, Vaga se ponovo zaljubljuje u starog partnera

18. travnja 2017. 0 By Admin

JARAC

Ovo je idealan dan za druženje sa prijateljima, a manje povoljan za ljubav. Ukoliko još uvek tražite partnera, danas ne očekujte da ćete sresti nekog ko bi i malo odgovarao vašim kriterijumima. Sa druge strane, razmislite da možda ne postavljate previsoke standarde. Ukoliko ste u vezi, obuzdajte ljubomoru. Sve što vam nije jasno – pitajte.

 

 

VODOLIJA

Danas ćete biti veoma spontani i potencijalnoj simpatiji ili stalnom partneru sa lakoćom pokazivati vaše emocije. Vi kao da ste zaljubljeni u ceo svet! Nemate problem sa nesigurnošću čak i kada treba da se otvorite nekome koga tek površno poznajete. Pripazite se samo da do kraja dana ne budete povređeni zbog ovakvih postupaka.

 

 

RIBE

Imate mnogo samopouzdanja i smatrate da je neko vredan vašeg truda i pokušaja osvajanja. Čak i ako vam taj neko deluje kao neosvojiva tvrđava, to za vas ne predstavlja nikakav izazov! Spremni ste da budete istrajni u naporima da osvojite nečije srce i trenutno ne birate sredstva. Čuvajte se mogućih razočarenja.

 

 

IZVOR:horoskopius.com

Stranice: 1 2 3 4