Neptun: šta vašem znaku donosi planeta intrige i magije? Na koji način će uticati na vašu budućnost?

Neptun: šta vašem znaku donosi planeta intrige i magije? Na koji način će uticati na vašu budućnost?

18. travnja 2017. 0 By Admin

Od 2012., pa sve do 2025. godine, Neptun boravi u svom sedištu – Ribama, gde je najjači, a kao “teška planeta” šalje dosta energije svim znakovima Zodijaka i značajno utiče na određene segmente života. Na koji način će se ova planeta, simbol mistike, ezoterije i hazarda umešati u vašu budućnost?

Ovan

Ljubav

Ne znate šta zapravo želite, imate pogrešnu sliku stvarnosti koja vas iznova i iznova razočarava. Srodna duša je pored vas, ako ste u vezi to bi konačno trebalo da shvatite, a ukoliko ste u potrazi za partnerom, pogledajte dobro oko sebe.

 

Posao

Intuicija vam je vrlo izoštrena, što je odlična osnova za nove poduhvate u karijeri. Međutim, “šesto čulo” bi moglo izazvati probleme u odnosima s ljudima jer ćete potpuno neosnovano sumnjati u bliske saradnike.

Zdravlje

Nervi su vam napeti kao strune. Pronađite načina da se opustite, bavite se sportom, vežbajte jogu, meditirajte.

 

 

Bik

Ljubav

Odnosi sa suprotnim polom vrlo su nestabilni, teško će vam polaziti za rukom da ostvarite razumevanje sa partnerom, biće to konstantna igra “gluvih telefona”.

 

 

Posao

Ne oslanjajte se na pomoć prijatelja i uticajnih osoba, jer ćete doživeti veliko razočaranje. Shvatićete da mnogi u koje ste verovali žele samo da vas iskoriste.

 

 

Zdravlje

Neumerenost je vaša slaba tačka, ali to krijete čak i od sebe. Posezanjem za hranom ne možete rešiti nijedan problem, samo ćete ozbiljno narušiti zdravlje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6