Strelac – mesečni horoskop za maj 2017.

Strelac – mesečni horoskop za maj 2017.

18. travnja 2017. 0 By Admin

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere prolazi kroz vaše polje kreativnosti do 16. maja i praviće trigon sa Saturnom koji se nalazi u vašem znaku. To će vas motivisati da iznalazite idejna rešenja za ono čime se bavite, a ako se bavite poslvima koji iziskuju kreativnost i maštovitost ili ste umetnik po profesiji, imaćete dobru inspiraciju koja će vam doneti siguran i stabilan uspeh. Ako se bavite poslovima koji su povezani sa građevinskom ili tehničkom strukom, projektiovanjem ili tehničkim crtanjem, takođe vas očekuje napredak.

U drugoj polovini maja Merkur će preći u vaše polje usluga, pa ćete na tom polju moći da ostvarite zapažen napredak. Isto važi i ako je vaš posao vezan za bilo koji vid zanatske delatnosti ili servisiranja. Naročiti uspeh će Merkur ovde doneti Devicama koje se bave lekarskom profesijom ili koje rade u zdravstvu. Potrebno je da budete pažljivi u saradničkim odnosima jer ćete nailaziti na teškoće koje su vezane za finansijske odnose, dok ćete sa pojedinim saradnicima uspeti da ostvarite poboljšanje i napredak.

Na polju novca vas očekuju dobici zahvaljujući trigonu Sunca sa Plutonom. Imaćete dobar osećaj za ulaganja. Dobitke možete ostvariti kroz svoj nastup. Umećete da zauzmete snažan i zapažen stav, da privučete podršku i pažnju potencijalnih investitora koji će razmatrati da li će i koliko uložiti u jedan vaš projekat. Izbegavajte da ulazite u finansijske rizike i da poslujete sa osobama koje su vam prijatelji.

Takođe, izbegavajte da dajete pozajmice ili pozajmljujete novac od prijatelja jer se u vezi toga može nešto zakomplikovati zbog čega biste izgubili i novac i prijateljstvo. Krajem meseca su moguće komplikacije na relaciji sa jednim važnim poslovnim partnerom.
Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblasti uslužnih delatnosti ili da rade honorarno za početak dok ne dobiju priliku za stalno zaposlenje.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3