Jarac – mesečni horoskop za maj 2017.

Jarac – mesečni horoskop za maj 2017.

18. travnja 2017. 0 By Admin

Posao:

Dragi Jarčevi,
Tokom meseca maja neophodno je da posvetite više pažnje sređivanju vaše administracije kako se ne biste našli zatrpani podacima koji čekaju na obradu. To može da vam predstavlja naporan i dosadan deo posla ali ako to zanemarite možete da se nađete u problemima koji mogu izazvati odliv novca na nepotrebne troškove ili zastoje u razvoju planiranih ciljeva.

U prvom delu meseca se usmerite na završavanje onoga što biste mogli da dovršite, u čemu ćete imati pomoć Merkura koji će prolaziti kroz vaše polje završetaka. Od 16. maja Merkur će preći u vaše polje kreativnosti i doneće vam nove ideje kako da unapredite svoj način poslovanja. Uspeh ćete postići ako se bavite sopstvenim, privatnom poslom, ako ste zaposleni u državnom sektoru, posebno u državnoj administraciji ili ako se bavite knjigovodstvom ili ekonomijom. Takođe ćete imati uspeha ako se bavite oblastima ugostiteljstva ili trgovinom nekretninama. Umećete sa spojite ugodno sa korisnim. Manji, umereni i razumni poslovni rizici će vam pomoći da profitirate.

Na finansijskom polju ćete uspeti da ostvarite stabilnost, posebno u vezi dugoročnih i velikih projekata. Umećete dobro da procenite gde vam se najviše isplati da ulažete svoj novac. U tome ćete imati pomoć poznanika koji je stručnjak za finansijse i investicione fondove.

Kako ste po prirodi oprezni i umete da štedite, nećete se zaletati, ali ipak budite pažljivi jer će u drugoj polovini maja Venera praviti opoziciju sa Jupiterom, što bi moglo da vam donese zastoje u poslu koje će biti pouzrokovane otežanim okolnostima na opštem monetarnom polju. Krajem meseca će Mars praviti opoziciju sa Saturnom, što vas upozorava da izbegavate sumnjive i tajne poslovne poteze jer vam mogu naneti gubitke.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da pokrenu sopstveni posao, a u tome će im pomoći programi za subvencije nezaposlenima.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3