Tri znaka u kojima se kriju najbolje žene za brak

Tri znaka u kojima se kriju najbolje žene za brak

19. travnja 2017. 0 By Admin

Iako su sve žene dobre, neke su ipak malo bolje čak i od onih najboljih… Saznajte među kojim horoskopskim znakovima se kriju najbolje žene za brak!

 

 

Princeza Račica

Kada jednom osvojite Račicu, ona će vas voljeti skoro bezuslovno i biće spremna čak i na kraj svijeta otići s vama ili zbog vas. Njena osjećanja su uvijek intenzivna. Uz nju ćete najzad spoznati što znači imati pored sebe pravo žensko. Ona je spremna sve učiniti kako bi izabranik njenog srca bio najsretniji čovjek na svijetu.

 

 

Pošto je sklona dramatičnom doživljavanju svega u životu, uz nju vam je pozorište u kući zagarantovano. Ali to je mala cijena koju treba platiti za život u oazi poput one iz “Hiljadu i jedne noći”. Pored nje ćete živjeti kao “bubreg u loju”, okruženi uvijek najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma. Takvoj ženi bi svaki muškarac trčao u zagrljaj nakon napornog dana na poslu!

 

 

Djeca su za nju svetinja i uvijek će njihove potrebe stavljati ispred svojih. Tu na scenu stupate vi, da je zamijenite, ili joj priuštite malo odmora i uzvratite sve ono što čini za vas. A sve što od vas očekuje je da je mazite, pazite i budete iskreni.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3