Da bi zaveli Raka dovoljno je da mu napravite romanticno iznenadjenje,Strelca cete lako zavesti ali cete mu brzo i dosaditi.

Da bi zaveli Raka dovoljno je da mu napravite romanticno iznenadjenje,Strelca cete lako zavesti ali cete mu brzo i dosaditi.

20. travnja 2017. 0 By Admin

Da biste zaveli Lava ili Bika strpljenje mora da vam bude vrlina. To su znakovi koji ne vole žurbu, sa njima treba igrati na kartu romantike. Ako imate posla sa Jarcem obratite pažnju na njegovo ponašanje u krevetu jer ono može da vam otkrije da li gaji emocije prema vama ili ne.

 

Ovan

Stvar koju ovan mrzi najviše na svijetu je čekanje i zavlačenje, a on je jedan od onih znakova pred kojim ne trebate da čekate pravi trenutak. Svaki je pravi! Ovnovi vole eksperimente, ali ako pronađu partnera koji im odgovara, ostaju vjerni.

 

Bik

Bikovi ne vole žurbu – oni vole da se posvete romantičnim igrama. Vole i cijene svaki trud uložen u seks pa tako nećete pogriješiti ako se pobrinete oko seksi rublja, podvezica, haltera i samostojećih čarapa. Veliki su hedonisti što je više nego očigledno na osnovu igrica koje preferiraju.

 

Blizanac

Blizancima će seksualnu želju da podstakne dobar razgovor, pa ako ne uspijete da ih zavedete riječima, ne morate se truditi ni na druge načine. Teško se odlučuju na promjenu partnera, ali nerado započinju i ozbiljne veze.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4