Dnevni horoskop za 21. april 2017. Ovan uznemiren, Blizanci uživaju u pažnji jedne simpatije, Lavu će jedan neobičan susret ulepšati život

Dnevni horoskop za 21. april 2017. Ovan uznemiren, Blizanci uživaju u pažnji jedne simpatije, Lavu će jedan neobičan susret ulepšati život

20. travnja 2017. 0 By Admin

Prijatelji, danas nam Mars prelazi u Blizance, dok Merkur tek što je prešao u Ovna! Ono što je ovde bitno naglasiti je to da je Mars vladar Ovna, dok je Merkur vladar Blizanaca! Jedni su drugima u gostima!

 
Danas će i Venera biti u Ribama na 27*, u isto vreme kada će Mars preći u Blizance i biće u trećem egzaktnom kvadratu sa RxSaturnom u Strelcu! Ono na šta „upozoravamo“ je – očekujte vrlo zanimljiv i zabavan vikend. Inače, Venera sledećeg vikenda prelazi u Ovna!
Želimo vam sjajan petak!

 

ovan

POSAO
Zaneti ste pogrešnim idejama koje Vas navode na lošu poslovnu procenu. Nema potrebe da se suviše eksponirate u nepoznatom društvu i u rizičnim situacijama. Važno je da sačuvate svoje poslovno-finansijske interese i poziciju.
LJUBAV
Delujete uznemireno, nedostaju Vam postupnost i strpljenje pred bliskom osobom. Partner ima razumevanja i pokušava da Vas navede na dobru odluku.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

bik
POSAO
Očekujete nečiji odgovor ili konkretnu informaciju o poslovno-finansijskoj saradnji. Međutim, sve je obavijeno velom neizvesnosti i odlaganja. Budite promišljeni i upotrebite svoje diplomatske manire pred saradnicima.
LJUBAV
Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje u ljubavnom odnosu. Voljena osoba, kao da nema previše tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje ili pogrešne odluke.
ZDRAVLJE
Prijala bi Vam šetnja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6