VIKEND HOROSKOP: Idealno vreme da se slobodni znakovi ZALJUBE, mnoge očekuju promene!

VIKEND HOROSKOP: Idealno vreme da se slobodni znakovi ZALJUBE, mnoge očekuju promene!

21. travnja 2017. 0 By Admin

Konačno je petak. Iza vas je još jedna okončana radna nedelja – za jedne uspešna, dok za druge ne. Ipak, to ne znači da će vikend proteći u istom ritmu. Saznajte šta kažu zvezde. Nama su “šapnule” da će se jedan znak zaljubiti…

 

OVAN

Iako je vreme za mali predah od posla, za vikend ćete dobiti važnu vest od bliskog saradnika. Generalno, delujete odsutno i nezainteresovano, a voljena osoba vam posebno zamera na tome. Pokažite malo inicijative i optimizma, ne dozvolite da partneru bude dosadno sa vama. Iskoristite slobodne dane i opustite se.

 

BIK

Poslovna nedelja se dobro završila, baš kao što ste i očekivali. Bićete ponosni na lični doprinos i zalaganje. Zadovoljni ste i delujete neodoljivo na svoje okruženje, ali morate konačno doneti odluku čiju ponudu prihvatate. Možda vam baš večernji izlazak u tome pomogne. Vikend provodite sa prijateljima.

 

BLIZANCI

Vaš partner se oseća zapostavljeno, pa predložite mu zajednički izlazak i razgovor. Prijaće Vam. Ionako vam je potrebno više fizičke aktivnosti. Mnogo ste se posvetili poslu i zbog toga ste zaboravili na bliske osobe. Nemojte da dozvolite da drugi trpe. Vikend je idealan za druženje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4