ŠKORPIJA: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

ŠKORPIJA: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

21. travnja 2017. 0 By Admin

Mnogi ne znaju, da je Michel de Notredam ili Nostradamus (1503., San Remy, francuska regija Provansa – 1566.) bio i – otac suvremene astrologije, koja se i danas zasniva na njegovim spoznajama o tipovima i glavnim karakteristikama ljudi podijeljenih u 12 znakova Zodijaka…

 

mada njezine pocetke nalazimo josh u Mezopotamiji, otkud stizu prvi natpisi iz 2.400. godine prije Krista…
Jer, najpoznatiji je po svojim ‘Prorocanstvima’, koja je pisao u siframa iznesenim u Centurijama, i josh ‘neprovaljenima’ do kraja niti danas, a prije no sto se poceo njima baviti, bio je – pjesnik i lijecnik. Krsten je u crkvi Notre Damme, premda je bio Zidov, a prorocanstva su mu obuhvatila razdoblje od preko 2000 godina… tj., do godine 3797.

 

 

Provjeravajuci ga na SVIMA koje sam u zivotu dobro znala i upoznala, i znajuci im datume rodjenja, ostala sam – zabezeknuta, kao i oni sami: jer, sve – ama bas sve glavne crte i karakteristike pojedinih znakova odgovarale su, pa cak i kad se radilo o opisu fizickog izgleda pojedinih znakova, a o onim ljudskim osobinama da i ne govorimo!

 

ŠKORPION (22. listopad – 22. studeni)

Scorpio – Dubina – Dinamika
Element: Voda
Vladajuci planeti: Mars, Pluton i (malo) Saturn
Sretni brojevi: 100, 2, 3, 9, 14, 15, 17, 58, 77, 84, 108, 111

 
Prikladni darovi:
Za zenu: egzotichni nakit neobichnog oblika, knjige, parfemi, psiholoshki romani, ukrasi za stan, apstraktne slike
Za muskarca: staro oruzje, knjige o umjetnosti, magji i okultnim znanostima, misterijama, slike, orijentalni predmet, muzejski unikati, rariteti, izuzetno probrani dijelovi odjece.

 

 

Glavno im je obiljezje – neprestana borba izmedju osjecaja i strasti; jaki su, ponosni i vole dominirati pa se smatraju najopasnijim od svih vodenih znakova. Mada znaju za uzvishene osjecaje, znaju biti prilichno nepopustljivi, tvrdoglavi pa i okrutni, te ih je chesto teshko razumjeti, odgonetnuti, jer su nedefinirani i kompleksni kao osobe. Oni su tekuca voda i vatra, a chesto i – genijalni!

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4