Žena Škorpija: FATALNA ZAVODNICA i odana PRIJATELJICA!

Žena Škorpija: FATALNA ZAVODNICA i odana PRIJATELJICA!

21. travnja 2017. 0 By Admin

Žena Škorpija je direktna, briljantno prepredena, prodorna, neustrašiva i tvrdoglava i ne možete da budete ravnodušni prema njenoj pojavi…

 

Da li znate ko je najseksi i najtanstveniji od dvanaest znakova horoskopa? Ne morate puno razmišljati jer je očigledno da to može biti samo Škorpija. Egzotična je i magnetski privlačna, duboka i nemirna poput mora. Krasi je izvanredna intuicija pa je jako privlače okultna ili duhovna iskustva koja nude neku vrstu dubokog uvida.

 

Nikada je se ne sme shvatiti olako. Ona je direktna, briljantno prepredena i prodorna, neustrašiva i tvrdoglava, i uspeće preći preko svake prepreke u životu i uzdignute glave nastaviće dalje. Voli jasne početke i jasne završetke. Samouverene, snalažljive i snažne, Škorpionke ne beže od napornog rada i spremne su da se žrtvuju kako bi došle do svog cilja.

 

Ljubav & Veze

Priče o zastrašujućoj ljubomornoj prirodi Škorpije već su postale mit. One uistinu mogu pokazati snažnu ljubomoru kao ni jedan drugi znak, ali to je zato jer i najbezazleniji partnerov flert s drugom ženom smatraju izdajom. Od partnera traže ono što i same daju, potpunu vernost, odanost i predanost i za svog muškarca spremne su da učine sve. Hvaliće ga gradeći tako njegovo samopouzdanje, braniće ga kada drugi govore loše o njemu I stalno će mu pomagati da gradi karijeru.

 

 

Škorpiji je potreban hrabar partnerkoji može da joj se suprotstavi i da joj dopusti da tu i tamo bude muško u vezi. U krevetu su prave amazonke – imaju visoki libido, jako su strastvene i vole da pružaju i primaju senzualna zadovoljstva. Često za partnere biraju Ovnove ili Device, no najbolje se upotpunjuju s Bikovima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3