Blizanci najviše govore telom, Škorpije ubijaju pogledom: kako govor tela odaje horoskopske znakove

Blizanci najviše govore telom, Škorpije ubijaju pogledom: kako govor tela odaje horoskopske znakove

22. travnja 2017. 0 By Admin

Iako su Jarčevima pokreti uvežbani, ako ga neko duže posmatra videće promenu u držanju kada se pojavi neko ko mu se sviđa. A ako se za nekoga može reći da “pogledom ubija” onda je to Škorpija…

 

Vatreni znakovi: Ovan, Lav, Strelac

Ovnovima je nastup siguran, odlučan.

Pokreti su im živahni i spretni, gledaju sagovornika u oči i bez izvinjenja ga prekidaju. Uvek se guraju ispred drugih, hodaju brzim i žustrim koracima, često glavom unapred.

 

 

Lavovi o sebi stvaraju sliku uzvišenosti, posebnosti i autoriteta. Sujeta i istančan smisao za lepo vide se u strasti s kojom brinu o svom telu. Lepota muškarca Lava koji ima gotovo manijakalnu potrebu da bude u odličnoj formi, proporcionalna je izuzetnoj senzualnosti i gipkosti žene tog znaka.

 

 

Takođe, Strelci mogu biti neobično lepi; imaju uspravno držanje, zrače vedrinom, samopouzdanjem i bezbrižnošću. Mnogi Strelci su skloni ljubavi na prvi pogled upravo zahvaljujući neodoljivoj privlačnosti i gotovo životinjskom instinktu. Kada ih neko privlači, pokazuju otvorenu potrebu za njegovom blizinom i dodirom, čak i na javnom mestu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4