Dnevni horoskop za 23. april 2017. Ovan neotrebno ljubomoran, Blizanci planiraju putovanje, Vaga osvaja jednog Lava

Dnevni horoskop za 23. april 2017. Ovan neotrebno ljubomoran, Blizanci planiraju putovanje, Vaga osvaja jednog Lava

22. travnja 2017. 0 By Admin

Retrogradni Pluton budi stare nemire, danas nije najpovoljniji dan za bilo kakve planove u smislu odlazaka, biće puno problema na putevima, gužvi i nervoze – nemojte ići tamo gde ima mase ljudi, pa makar to bila i proslava nečega.

 

 

Usmerite svu energiju ka sebi. Preispitajte sebe i svoje planove, posvađajte se sa sobom, i ponovo izmirite. Budite ljuti zbog neuspeha, ali se i pohvalite zbog svega do sada postignutog, budite sami svoj kritičar, ali i pohvalite se. Neka svi sukobi u vama započnu i u vama završe, a sa ostalim svetom budite u miru.
Prijatan dan svima.

 

ovan

POSAO
Budite oprezni u saradnji sa Rakom i Jarcem, jer mogu da vam prirede neprijatno iznenađenje. Pitanje finansija ostaje i dalje prilično neizvesno mada je većina prestavnika vašeg znaka u boljoj poziciji nego drugi znaci.
LJUBAV
Trenutni aspekti vas čine prilično nestalnim, nespokojnim i nedovoljno angažovanim u vezi. Verujete da vam je jedan Strelac naklonjen. Nepotrebno ste ljubomorni na Ovna koji vam pruža šansu da se pomirite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

bik
POSAO
Niko vas ne sprečava da krenete u ostvarivanje poslovnih planova. Naprotiv, mnogi vas podstiču. Ukoliko ste umetnik, imaćete priliku da shvatite koliko ste omiljeni među kolegama i u javnosti.
LJUBAV
Očekujete da vam se javi neko kome ste otvoreno pokazali da ste mu veoma privrženi i uvek na raspolaganju. Malo je onih koji imaju takav tretman kod vas, a ukoliko se radi o Vagi ili Ribama, oni će iskoristiti vašu naklonost.
ZDRAVLJE
Smanjite obroke.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6