Za kakvu ljubav su stvoreni: Vaga traži ozbiljnu vezu, Strelac žudi za partnerom avanturistom…

Za kakvu ljubav su stvoreni: Vaga traži ozbiljnu vezu, Strelac žudi za partnerom avanturistom…

23. travnja 2017. 0 By Admin

Evo što vaš znak govori o vašem ljubavnom statusu.

 

OVAN

Puni ste života i energije. Razumni ste u gotovo svim sferama života i vodite se logikom. Rođeni ste vođa i volite da budete glavni u vezama. Želite da vaš partner žudi za vama. Kada se zaljubite, razmišljate logički i ne brzate. Vaša je ljubav postojana, topla i nežna, baš poput plamena jer ste vatreni znak.

 

 

BIK

Volite da ste glavni, ali obožavate da uživate. Kada dođe do fizičke privlačnosti, vrlo lako vas je osvojiti. Vrlo ste osećajni i razumete sopstveno telo. Jednom kada ste u vezi, opušteni ste i uživate, a jednog dana biste želeli da živite sa svojom srodnom dušom izvan grada, okruženi prirodom.

 

 

BLIZANCI

S vama je uvek zabavno. Rečiti ste i prepuni novih ideja. Lako impresionirate osobe svojim znanjem i optimizmom. Ali, veliki ste romantičar, ne volite da budete sami i kada se zaljubite, jako se vežete za partnera. Morate da se podsećate da se smirite kako se ne bi činili očajnim jer u dubini duše jedino što želite jeste da provedete svaku sekundu uz svog partnera. Znate da je za opstanak veze najbitnija dobra komunikacija.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4