Horoskop zaljubljivanja, mašte i novca: šta vašem podznaku donosi mlad Mesec u znaku Bika (od 26. aprila 2017. godine)

Horoskop zaljubljivanja, mašte i novca: šta vašem podznaku donosi mlad Mesec u znaku Bika (od 26. aprila 2017. godine)

25. travnja 2017. 0 By Admin

Vreme je da zaboravite greške iz prošlosti, da se prepustite velikim promenama i privučete novu ljubav, novac i sreću! Evo kakvu sudbinu vašem podznaku donosi mlad Mesec u znaku Bika…

 

Od 26. aprila 2017. godine očekuje nas mlad Mesec u u Biku, na 6 stepenu, u plodnom, životnom i čulnom znaku koji će nam doneti velike promene i novine. Započeo je period Bika, koji će doneti veću potrebu za stabilnošću, ali i uživanjima, čulnim slastima, kod nekih hedonizmu, uživanju u hrani i ljubavi, a neki će imati i priliku da dođu i do novca.

 

Konačano je i Venera krenula direktno i ući će krajem aprila u Ovna, pa ćemo imati više energije, strasti, izazova i spremnosti da sa većim optimizmom i žarom uđemo u nešto novo.U Biku sve teži ka postojanosti, stabilnosti, pa promene koje dolaze trebalo bi da pokrenu mnoge da rade na stvaranju svoje stabilnosti u nekoj oblasti života. Novine koje budu došle kreću se u tom smeru, naročito kod osoba koje su rođene u zemljanim znacima: Biku, Devici i Jarcu, a posebno kod onih koji su rođeni krajem aprila, krajem avgusta ili krajem decembra.

 

 

Oni imaju veću mogućnost da im te promene donesu nešto pozitivno za njih. Znaci kojima neće ići sve od ruke, treba da unesu više truda, energije, da se suoče sa promenama, a to su Lavovi, koji su rođene krajem jula ili imaju neku planetu oko 6. stepena Lava, kao i Vodolije, one koje su rođene krajem januara ili imaju neku planetu na oko 6. stepena Vodolije i osobe koje imaju Sunce, ili neku planetu oko 6. stepena Škorpije.

 

 

Bik je drugi znak u Zodijaku, a taj položaj se odnosi na hranu i zaradu. On je životan, plodan i ženski znak, pod uticajem Venere, planete ljubavi, lepote, umetnosti, zabave, radosti, čulnog uživanja, luksuza i zarade, koja je u ovom znaku u sedištu, pa ga čini znakom koji donosi obilje lepote u prirodu, koji stvara atmosferu koja pogoduje čulnim zadovoljstvima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5