Dnevni horoskop za 27. april 2017.godine: Bik žali za propuštenom prilikom, Vaga šarmira sve oko sebe, Ribe kreativne

Dnevni horoskop za 27. april 2017.godine: Bik žali za propuštenom prilikom, Vaga šarmira sve oko sebe, Ribe kreativne

26. travnja 2017. 0 By Admin

Današnji dan protiče nam bez novih aspekata, konjunkcija između Meseca i Sunca u Biku i danas je na snazi, kao i ciklus u kom se sve vrti oko novca, hrane i ljubavi. Energija Bika probudila je jaku materijalizaciju i potrebu za brzom realizacijom onog što imate na umu već neko vreme. Ideje vas više ne pokreću koliko želja za finišom i naplatom.. Bik ipak sve radi po planu, proračunat je i ne troši uludo snagu.

 

 
A sa Marsom u Blizancima, najviše energije će vam otići na razmišljanje i na komunikaciju, verbalne igrarije i zabave. Ono o čemu bi jedino trebalo da vodite računa jesu opasnosti na putu, brzopletost, povreda ruku i ramena, kao i velika osetljivost disajnih organa.
Prijatan dan.

 

 

ovan

POSAO
Neko možda ugrožava Vaše poslovne interese, ali nema razloga za veću zabrinutost. Sačekajte na povoljniji trenutak kada ćete u potpunosti ostvariti svoje namere.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom postoje neki manji problemi, ali na zaobilazan način možete da ostvarite neke svoje ljubavne želje. Uživajte više u lepim stvarima koje život čine posebnim.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

bik
POSAO
Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i pruveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, već treba da sagledate korisnu pouku o pravilima poslovnog ponašanja.
LJUBAV
Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u dobroj zabavi koja odgovora Vašem ukusu i uz osobu koja Vam je.
ZDRAVLJE
Dobro.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6