Danas je Mlad Mjesec u Biku – Idealan za ljubav!

Danas je Mlad Mjesec u Biku – Idealan za ljubav!

26. travnja 2017. 0 By Admin

Simbolika ovog Mladog Mjeseca (26.04., 13:16 sati) sadržana je u povezanosti sa svime što nas okružuje. Budimo u sadašnjem trenutku, poštujmo ono što je zadano, a našim idejama i ciljevima koje želimo ostvariti dajmo jasniji oblik i strukturu. Posijte da biste mogli žeti.

Ovo je i vrlo senzualan Mjesec koji traži dodire, milovanja i stvara intenzivan tjelesni naboj. Idealno za parove i ljubavnike.

Poziva nas i na preispitivanje vlastitog sustava vrijednosti.  Kako vrednujemo sami sebe, svoje znanje, talente i sposobnosti? Cijenimo li se dovoljno ili smo sami sebi najveći kritičari? Znamo li rukovati s novcem, zaraditi ga? Na koji način još efikasnije kapitalizirati svoje vještine? Pronađite odgovore na ta pitanja.

Bik je vrlo moćan znak zemlje i fiksne kvalitete, stoga u ovom trenutku možemo dosegnuti vrlo praktične ciljeve i realizirati ono do čega nam je stalo.

 

 

Riječ je o energiji plodnosti, rasta i bujanja. Stoga promislite o tome koje sjeme želite posijati, što je to što u svom životu želite oploditi, uzgojiti kako bi proklijalo i naraslo.

 

 

Ovaj proljetni Mlađak podržava vas u njezi svog tijela i duše, on spaja nebo i zemlju, duhovno i materijalno. Za čim žudite u posljednje vrijeme?

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3