Žena Blizanac sve što misli – misli duplo bolje od svog muža, žena Ovan je muško u kući!

Žena Blizanac sve što misli – misli duplo bolje od svog muža, žena Ovan je muško u kući!

27. travnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

Sve što misli, misli bar duplo bolje od vas. Uz nju u stvari i ne morate razmišljati, prepustite joj se s povjerenjem i otkrit ćete svjetove. S njom je svaki novi dan kao novi život. Niste znali da u vama čuči jedno razigrano dijete? E sad znate, dok se osvježeni i vječno mladi pitate čime ste zaslužili toliku sreću.To je žena s kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu zna dati smisao. I da … puna je iznenađenja.

 

Kad ste najmrzovoljniji, iznenadit će vas kartom za Kup prvaka. Sve što traži od vas je da i vi nju ponekad iznenadite, a vi nećete biti nemaštoviti, zar ne? Djeca joj od malena idu usporedo u bar dvije škole i imaju razne interese.

RAK

Sve što osjeća, osjeća bar duplo intenzivnije od vas. Uz nju ćete najzad spoznati što to znači imati pored sebe pravo žensko. Zna u vama pokrenuti lavinu osjećaja i senzualnosti.

S njom imate sve … od komedije, preko horora do drame. Ne morate čak ni ići u kazalište, imat ćete ga osobno u kući. A tek kuća? Živjet ćete u oazi iz tisuću i jedne noći, okruženi najukusnijim jelima, koja ce čekati aranžirana “samo za vas” kad se vraćate umorni s posla. Pa kako ne bi ste hrlili takvoj ženi? Djeca su joj svetinja, najvažnija stvar u životu. Teško onom tko pokuša im učini nesto nažao!

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6