7 trikova koji će ga natjerati da ludi za vama!

7 trikova koji će ga natjerati da ludi za vama!

28. travnja 2017. 0 By Admin

Ako ste se ikada pitale želi li vas vaš dečko jednako kao i na početku veze, evo nekoliko sitnica koje će ga u slučaju da i nije tako, natjerati da ponovno poludi za vama…

 

Naravno da od svog muškarca želite ljubav, poštovanje i pažnju, ali najviše želite da bude zagrijan za vas – stalno i jako! Evo jedne dobre vijesti, suprotno dosadašnjim uvjerenjima da muškarci s vremenom gube interes, stručnjaci sada provjereno znaju da su muškarci programirani za strast na duge staze. „To je apsolutno točno, ali ne i doslovno“ , tvrdi Jeffrey Bernstein autor knjige „Why you can not read my mind“.

 

„Morate strateški buditi strast u svom muškarcu, inače te iskrice neće potrajati.“ Upravo zbog toga vam donosimo sedam trikova koji će ga jednostavno izluditi i natjerati ga da se zalijepi za vas – kao priljepak! Oprezno, kada jednom primijenite ove tehnike nećete ga se moći riješiti!

 

 

IZGOVORITE JEDNU RIJEČ KOJA ĆE GA IZLUDITI!
Koliko god volio kada mu tepate, zovete ga slatkim nadimcima i tome slično postoji jedna riječ od koje će poludjeti! Ne postoji veći verbalni afrodizijak za vašeg muškarca od toga da izgovorite njegovo ime. „Način na koji zvuči njegovo ime s vaših usana djeluje kao afrodizijak“, tvrde stručnjaci za govor tijela. To u njemu budi strast jer mu time šaljete poruku koja kaže da mislite samo na njega i na nikoga drugog. A muškarci to vole i žele čuti.

 

 

Evo nekoliko savjeta kada možete značajno izgovoriti njegovo ime i potpuno ga zagrijati. Dok sjediite u restoranu, prepričavate mu neku situaciju ili jednostavno razgovarate o vremenu u rečenicu ubacite njegovo ime i prije nego što ga izgovorite uzmite pauzu od dvije sekunde. „ I tada sam… Ivane…, došla kući.“ Koristite ovaj trik u situacijama kada se osjećate seksi i samouvjereno, nemojte izgovarati njegovo ime svako malo – ubit ćete čar ovog trika. Također, kada se mazite na kauču gledajući TV ako želite da se stvari rasplamsaju, između poljubaca samo izgovorite njegovo ime – i pripremite se na nimalo sirove strasti!

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4