Ljubav u maju 2017. godine: Savršen temelj za novu ljubav i vruće noći stvoren je za OVAJ znak!

Ljubav u maju 2017. godine: Savršen temelj za novu ljubav i vruće noći stvoren je za OVAJ znak!

28. travnja 2017. 0 By Admin

Svi rođeni u znaku Jarca, da li ste znali? Sa Suncem u kući ljubavi i seksualnosti maj 2017. godine za vas biće pun senzualnosti i žeđi za pustolovinom!

 

OVAN

 

Odnosi s drugima će se razrešiti. Venera, planeta ljubavi, je i vladar kuće parova Ovna i u zadnjem je delu retrogradnog ciklusa koji je krenuo 3. januara i završava 6. juna (aktualno retrogradno kretanje traje između 4. marta i 15. aprila). Nakon niza nepovoljnih okolnosti, blokada i raznih otežanja, sada se Venera suočava sa stvarnosti na drugačiji način: pravi opoziciju s Jupiterom 19. svibnja, kvadrat s Plutonom 25. svibnja i konjunkciju s Uranom 3. maja.

 

To znači da možete očekivati okolnosti kroz koje ćete spoznati gde i kako stojite, koje će vas izazvati da donesete određene odluke i da pokrenete promene. Pred vama je ozbiljna akcija!

 

BIK

 

Čini se da ćete tokom maja imati druge prioritete, a veze padaju u drugi plan. Možda se ništa značajnije neće događati i odnos će biti mirniji. Ali, mogli bi se osećati neispunjeno, jer Venera, planeta ljubavi, nije u najboljem položaju, što će biti više očito u prvom delu maja 2017. godine, kada ni vladar kuće ljubavi Bika nije najbolje smešten.

 

 

Osim toga, zato što je vladar parova Bika smešten u kući novca, na prvom mestu biće praktične stvari. Možda ćete imati zajednički poslovni interes, zajedničko ulaganje ili će materijalna situacija uticati na odluke vezane za ljubavni život (ili obrnuto).

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6