Izgled i ponašanje jednog muškarca otkrivaju njegov horoskopski znak Škorpiona krasi zavodnički osmeh, dok su Bikovi muževni

Izgled i ponašanje jednog muškarca otkrivaju njegov horoskopski znak Škorpiona krasi zavodnički osmeh, dok su Bikovi muževni

30. travnja 2017. 0 By Admin

Škorpiona krasi zavodnički osmeh, dok su Bikovi muževni i vrlo često upadljivo sportski obučeni…

Tek ste upoznali zgodnog muškarca i odmah vas kopka šta je u horoskopu? Ako obratite pažnju na njegov izgled i ponašanje, a on je tipičan predstavnik svog znaka, doći ćete brzo do odgovora.

 

 

Ovan

On je visok i sportski građen, a čak i ako nije baš takve građe, sigurno je veoma mladolik, sportski obučen i ponosno nosi imidž opasnog momka. Obratite pažnju na njegovo dostojanstveno držanje, širok osmeh i prodoran pogled, žustar hod, siguran i direktan nastup u razgovoru.

 

 

Bik

Muževan je, ima snažnu muskulaturu, što odmah upada u oči predstavnicama lepšeg pola. Pleni šarmom, ljubazan je i zavodi pogledom. Može da bude “skockan” u skladu sa najnovijim trendovima ili boemski tip koji ne prati modu, ali uvek ima lepe manire i kavaljerski pristup.

 

 

Blizanci

Najčešće je visok i vitak, svetlije kose i večiti dečak, čak i u poznim godinama. Zabavan, komunikativan, tačno zna kako da šarmira žene. Prvi put ga vidite, ali imate utisak kao da se znate godinama. Omiljen je u društvu, duhovit, druželjubiv, uvek spreman za akciju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4