Izgled i ponašanje jednog muškarca otkrivaju njegov horoskopski znak Škorpiona krasi zavodnički osmeh, dok su Bikovi muževni

Izgled i ponašanje jednog muškarca otkrivaju njegov horoskopski znak Škorpiona krasi zavodnički osmeh, dok su Bikovi muževni

30. travnja 2017. 0 By Admin

Jarac

Ima prodoran i pronicljiv pogled, deluje pomalo hladno i uzdržano, što uglavnom intrigira žene. Srednje je visine, tamnije kose, a ukoliko ima svetliju put, do poznih godina izgleda mladoliko. Nije mnogo komunikativan sa nepoznatima, dok je sa onima koje dobro poznaje veoma pričljiv, zabavan, opušten.

 

Vodolija

Zanimljiv je, neobičan, šarmantan i često hoda pogrbljeno. Iako deluje rasejano, njegovom pronicljivom pogledu ništa ne može da promakne.

Vodi računa o oblačenju, ili nosi brendiranu garderobu ili neguje svoj stil, po kojem je prepoznatljiv. Voli umetnost, nauku, radoznao je u razgovoru.

 

Ribe

Pogled muškarca Ribe uvek govori više od reči, ali mnogo toga i skriva. Pokreti su mu hitri, kosa često “neposlušna”, crte lica prijatne, a ten nežan. Deluje energično, mladoliko i voli da se doteruje. Retko kada ostavlja utisak grubijana i mačo muškarca, već osobe koja uvek želi da pomogne.

 

Astrolog: Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti.rs

Stranice: 1 2 3 4