Treba imati u vidu: SAMO JEDAN DAN u nedelji je kao stvoren za novčani dobitak!

Treba imati u vidu: SAMO JEDAN DAN u nedelji je kao stvoren za novčani dobitak!

30. travnja 2017. 0 By Admin

Od davnih vremena dani u nedelji su se povezivali s planetama na nebu, tako da su u brojnim jezicima sama imena dana izvedena iz imena pojedinih planeta i pripadajućih bogova…

 

Kalendari su u prošlosti izražavali blisku povezanost s astrološkim znanjima i pri tome imali ulogu omogućavanja bolje orijentacije unutar svakodnevnih aktivnosti. Verovatno ste i sami primetili da su dani u nedelji prilično različiti. Traumatični odlazak na posao ponedeljkom, subotnji noćni izlasci i nedeljna porodična druženja su nešto što se iz nedelje u nedelju izmenjuje istim ritmom.

 

Ali, to nije sve… Kroz raspoznavanje povezanosti dana i planeta astrologija nam daje čitav niz dodatnih informacija o karakteristikama pojedinih dana i na taj način nam pomaže pri odabiru prikladnih aktivnosti.

 

Praćenje pravilnog nedeljnog ritma već nakon kratkog vremena će vam pomoći da steknete unutrašnji mir, a uz to i da mnogo lakše ostvarite želje. Jer, kao što nam je dobro poznato, sve ima svoje vreme. Kao što postoji vrijeme za delovanje, tako postoji i vreme za mirovanje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2