Dnevni horoskop za 1. maj 2017.godine: Blizanci sumnjičavi, Devica ne trpi kritike, od Vage se traže ustupci, Ribe imaju mnogo tajni

Dnevni horoskop za 1. maj 2017.godine: Blizanci sumnjičavi, Devica ne trpi kritike, od Vage se traže ustupci, Ribe imaju mnogo tajni

1. svibnja 2017. 0 By Admin

Dobro jutro i lep praznični dan vam želimo.

 
Maj nam je stigao, Mesec ga dočekuje u znaku Raka i trebalo bi da dan dočekate puni pozitivne energije, a i praznični dan će sigurno dopuniti tu energiju. Umesto standardnog ponedeljka, evo ga jedan veseo, pa ga provedite sa porodicom i prijateljima.
Noćašnji trigon sa Neptunom može da vam probudi želju da stupite u kontakt sa prijateljima i članovima porodice koji vam nisu tako blizu, pozovite ih, pošaljite im mail, obradovaće ih kontakt sa vama.

 
Oko podneva su mogući neki problemi u polju doma, nesuglasice sa porodicom, emotivnim partnerom. Gledajte da ne dozvolite prepirkama i svađama da upropaste današnji dan, izborite se sa svim problemima i nastavite sa uživanjem i bezbrižnim druženjem.
Veče malo napetije, pa da izbegnete potencijalne probleme, ostanite kod kuće i provedite ga sa osobama koje nikada ne mogu da vas naljute i povrede – vašim najmilijim.
Dan koji će nekima biti za pamćenje, nekima za zaborav, na vama je da ga usmerite ka onoj lepšoj strani.

 

ovan

POSAO
Uvek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost, da vešto i efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere. Ali, niste dovoljno ubedljivi kada odgovarate na nečija provokativna pitanja.
LJUBAV
Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

bik
POSAO
Imate »ubedljivu priču«, ali nekome nije stalo da istina koju vi zastupate ispliva na videlo. Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini. Eventualni sukob sa jednom osobom, može da preraste u pomalo neprijatnu situaciju ili određeni gubitak.
LJUBAV
Budite dovoljno promišljeni u svojim izjavama, uzdržite se od nekog vida »poziranja« ili teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Važno je da se opustite.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6