Dnevni horoskop za 2. maj 2017.godine: Ovan emotivno nestabilan, Lava čeka novo poznanstvo, Vodoliji se drugi mešaju u život

Dnevni horoskop za 2. maj 2017.godine: Ovan emotivno nestabilan, Lava čeka novo poznanstvo, Vodoliji se drugi mešaju u život

1. svibnja 2017. 0 By Admin

Stiže nam utorak koji sa sobom donosi prelazak Meseca iz znaka Raka u Lava, dan za lavove i lavice, za pobede i uspehe. Konačno malo pozitivniji aspekti pred nama, pa ih iskoristite da privedete kraju sve ono što vas dugo vremena priteže, što nikako da završite. Danas ćete biti komunikativniji nego inače, neke stvari ćete lakše shvatiti nego inače, pa eto dodatne energije da vam da vetar u leđa.
Lav donosi energiju strasti, ljubavi, želje pa su mogući lepi razgovori, flertovi, zaljubljivanja.
Dame danas mogu da rade na sebi (više nego inače), da se ulepšavaju, idu u shoppinge ako vam finansije dozvoljavaju, promenite frizuru, stil, bilo šta sem svog partnera. A njemu se posvetite naveče, poigrajte se onih igrica koje vam prijaju, i prepustite se strasti.
Lavovski dan vam želimo!

ovan

POSAO
Odlično se snalazite u komunikaciji sa osobama koje su po položaju iznad vas. Naročito je povoljan dan za one koji se bave privatnim poslom.
LJUBAV
Emotivni deo je nestabilan, tako da bi trebalo da “povučete ručnu”. Nemate puno strpljenja za voljenu osobu pa brzopleto donosite zaključke.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

bik
POSAO
Intelektualno ste stimulisani, ali vas ubija izvesna neizvesnost na koju sami ne možete da utičete. Neki poslovi se ipak pomeraju sa mrtve tačke, pa će se i finansije polako popravljati.
LJUBAV
Imate dovoljno samopouzdanja, ali će vas stimulisati osobe koja vam iz bilo kog razloga nisu dostupne. Prijatno ćete iznenaditi osobu sa kojima uđete u komunikaciju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6