HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

2. svibnja 2017. 0 By Admin

Horoskop po ciganskim kartama za maj 2017: Saznajte kako su se posložile ciganske karte za ovaj mesec i šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u narednom periodu, piše mojastrolog.rs.

OVAN

MISAO – VESELJE – PUTOVANJE

Ljubav

Potraga za „onim pravim“ ili „onom pravom“ nikada nije bila lakša nego tokom ovog meseca! Univerzum je izgleda spremio neka lepa iznenađenja slobodnim Ovnovima – dobili ste na poklon dobro raspoloženje, komunikativnost i vedar duh i sada se samo čeka „ljubavna varnica“. Veći broj izlazaka, društvenih dešavanja, zabava – na jednoj od njih možete se jako zainteresovati za osobu koja ili ima kontakte sa inostranstvom, ili je širokog duha i obrazovanja. Stvari će se između vas dvoje brzo zahuktavati – držimo vam palčeve da potraje!

 

 

Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi – neki od vas će ozbiljno razmišljati o unapređivanju ili uozbiljavanju vašeg odnosa. Moguće je da ćete sa voljenom osobom krenuti da pravite planove o budućnosti. U vašim bračnim zajednicama vladaće uglavnom solidna situacija. Nemojte je kvariti svojim eventualnim razmišljanjem o nekoj priči „sa strane“.

 

 

Posao

Nova poslovna partnerstva i saradnje zaokupiće vaša razmišljanja i uglavnom ćete gro svoje inicijative i aktivnosti usmeravati na tu stranu. Povoljni uslovi za sklapanje novih poslovnih ugovora, naročito ako se oni na bilo koji način vezuju za strane firme ili inostranstvo. Karte vam savetuju da ovog meseca u nekim eventualnim napetim situacijama sačuvate hladnu glavu, dobro razmislite i ne odlučujete na prečac, impulsivno. Nekih promena i obrta situacija će biti, ali ovo ne bi trebalo da drastičnije utiče na vas.

 

 

Zdravlje

Prva dekada meseca je vreme većeg iscrpljivanja, blagog energetskog pada i moguće smanjenog imuniteta. Ostatak meseca je povoljan u zdravstvenom segmentu. Srčani bolesnici i oni sa promenljivim krvnim pritiskom neka obrate pažnju na poslednju dekadu maja.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12