Dnevni horoskop za 3. maj 2017. godine: Ovan neodlučan, Blizanci planiraju putovanje, Devica na meti udvarača, Jarac traži kompromise

Dnevni horoskop za 3. maj 2017. godine: Ovan neodlučan, Blizanci planiraju putovanje, Devica na meti udvarača, Jarac traži kompromise

2. svibnja 2017. 0 By Admin

Sreda pred nama, a s njom nam Merkur u Ovnu kreće u direktan hod!
Mnogima od nas današnji dan je prvi radni dan u ovom mesecu, a s njim od starta ova lepa vest. U retrogradnu senku ušao je 27. marta sa 24* Ovna, dakle sa istog stepena sa kog kreće u direktan hod!
Merkur će konačno da nas odmori i rastereti dosadašnjih problema u komunikaciji i odgovornosti u donošenju odluka od presudnog značenja. Ako ste se osećali potpuno izgubljeno, ako vam komunikacija nikako nije išla od ruke ma koliko se trudili, ako je mnogo toga što ste započeli ostalo nedovršeno, najzad je došlo vreme da stvari postanu lakše za preživljavanje. Merkur svojim direktnim hodom znatno olakšava svakodnevnicu i osvetljava put, ali pripazite se da se ne opustite previše, iz razloga što je on i dalje delom u retrogradnoj senci. Malo opreza i biće sve u redu.
Prijatan dan.

 

ovan

POSAO
Danas će jačati pritisak nadređenih prema vama ili će vaši zadaci postajati zahtevniji. Savet je da se naoružate strpljenjem.
LJUBAV
Razmislite o tome što to vi priželjkujete da biste bili emotivno ispunjeni na duže staze. Nađite načina da smanjite unutrašnju napetost.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

 

bik
POSAO
Radićete bez pritiska i to će vam biti dodatna motivacija. Ulazite u fazu kad počinju da se pokazuju neki plodovi vašeg proteklog rada – i to će vam doći kao prijatno iznenađenje.
LJUBAV
U emotivnim odnosima biće i opuštenosti i humora. Smeh će vam pomoći da nadvladate povremena nadmudrivanja oko dominacije u vezi.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6