Ova tri znaka su uvek sami KRIVI za neuspeh veze i nema im pomoći!

Ova tri znaka su uvek sami KRIVI za neuspeh veze i nema im pomoći!

2. svibnja 2017. 0 By Admin

Plačete posle raskida i kroz suze shvatate da vaš život nije običan horor film u koloru, već propalo Rimsko carstvo ljubavnih odnosa.

 

Tužni i uplakani sumnjate u kletve rodbine ili da je neko napravio vašu vudu lutkicu. Nije zlobna rodbina kriva, već zvezde! Da ste se rodili nekoliko sati ranije, možda bi do sada već imale supruga i petoro dece, ali šta da se radi, takav je vaš horoskop!

 

Bik

Sebe vidite kao jaku, samosvesnu i ambicioznu devojku, ali muškarci u vama vide ženu koja je sama sebi dovoljna. Nesumnjivo privlačite svojim šarmom i otvorenošću, ali osoba koja je u vezi sa vama se oseća kao da je stalno na testu: iznova i iznova mu postavljate nove izazove da biste se uverile dokle je spreman da ide.

 

 

Često se osećate kao da ste na takmičenju, jer je u vašoj prirodi da dokažete kako možete bolje, pametnije i brže, pa se partner neretko oseća kao da je u vašoj senci. Vaša pričljivost mu je bila simpatična u prvo vreme, međutim kada shvati da pored vas ne može da ima mir i tišinu, odustaće i brzo će se ohladiti. Vaš dečko verovatno govori samo kada napravite kratku pauzu za disanje između dva manja monologa. I onda se pitate kako je mogao da vas ostavi kada ste tako savršeni i jedinstveni. Da, verovatno mu je u krevetu sa vama bilo neverovatno dobro, ali čim počnete da naređujete „Stavi nogu tu, ruku ovamo, sad uspori, ma ipak ubrzaj, ne radi se to tako, daj da ti pokažem”, samo se iznova podsetite zašto vas je ostavio.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3