OVO KOD VAS NIKO NE CENI: Svaki znak zodijaka ima VRLINU koju drugi potcenjuju i zbog koje ispadate “BUDALA”, PRONAĐITE SVOJU!

OVO KOD VAS NIKO NE CENI: Svaki znak zodijaka ima VRLINU koju drugi potcenjuju i zbog koje ispadate “BUDALA”, PRONAĐITE SVOJU!

2. svibnja 2017. 0 By Admin

Ne dozvolite ljudima da nipodaštavaju vaše vrline. Dokažite im da nisu u pravu i da greše zato što vas potcenjuju.

 

OVAN
Padnite. Ustanite. Ponovite. Ako neko potcenjuje vašu odlučnost, onda žestoko greši. Jedino što vi ne umete jeste da odustanete od nečega. Čak i kada od nečega odete, ne znači da ste odustali, već da ste shvatili da staza kojom ste krenuli ne ide ka vašem krajnjem cilju. A kod vas se sve vrti oko toga, zar ne? Oko ciljeva!
BIK
Možda ste vi veliki slatki meda i pomažete ljudima koje volite, ali sa tim prestajete onog trena kad stvari postanu nelogične. Ako neko pokuša da vas ubedi u svoju logiku u vama se budi tvrdoglavost pravog Bika. Ako nešto kod vas ne sme da se potcenjuje onda je to vaša sposobnost da zakočite kad je to najpotrebnije.
BLIZANCI
Svaki novčić ima dve strane, a Blizanac je majstor u obrtanju. Niko ne sme da potceni vašu fleksibilnost i sposobnost da se prilagodite situaciji, ma koliko da je komplikovana i ma koliko da ćete biti povređeni.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4