Numerologija otkriva SUDBINU: izračunajte šta vam predviđa broj životne staze. Da li baš vašom životom vlada Sveti broj

Numerologija otkriva SUDBINU: izračunajte šta vam predviđa broj životne staze. Da li baš vašom životom vlada Sveti broj

5. svibnja 2017. 0 By Admin

Numerologija pokazuje životni put – izračunajte broj vaše zivotne staze i otkrijte kakva sudbina vas prati od rođenja!

 

Može li se nečiji životni put svesti u samo jedan jedini broj? I što nam on otkriva o nekom? Stručnjaci za brojeve kažu da može, jer simbolika broja stara je koliko i čovek. A svaki čovjek rođen je određenog datuma iz kojeg se može izračunati i vidjeti njegova glavna životna putanja.

 

Koji je broj vaše životne staze i kako ga izračunati? Postupak je jednostavan, a može vam mnogo otkriti o vama ili o osobi koja vas zanima.

Podatak koji vam je potreban jeste datum rođenja. Brojeve dana, meseca i godine rođenja zbrojimo i svedemo daljnjim zbrajanjem na broj između 1 i 9, osim ako ne dobijemo brojeve 11 i 22. Te brojeve ostavljamo takvim.

Evo primera:

Marko je rođen 29.3.1981., pa zbrajamo: 2+9+3+1+9+8+1=33=3+3=6
Znači broj Markove životne staze je broj 6. Pogledat ćemo u tumačenje što taj broj znači, što on nosi sa sobom i kakva je Markova životna staza.

 

 

Drugi primer:

Iva je rođena 25.11.2000., pa zbrajamo: 2+5+1+1+2+0+0+0=11
Samo kad u zbroju dobijemo brojeve 11 ili 22, njih ne sabiramo dalje.
Tako je broj Ivine životne staze broj 11.

Znači brojevi koje možete dobiti ovim računom jesu brojevi od 1 do 9, te brojevi 11 i 22. A sad krenimo u njihovu simboliku i pogledajmo što nam oni otkrivaju o nekom.

 

 

BROJ ŽIVOTNE STAZE 1

Životni stil ovih ljudi zove se individualizam. Hteli, ne hteli, mnoge stvari moraju odraditi sami, pa s vremenom ojačaju i postaju primeri drugima. Ono što se obično traži i vezuje uz njih, jesu osobine hrabrosti, volje, temperamenta i dinamike. Uvek su aktivni i ne mogu mirovati.

 

Koji put im je životna staza ispresecana mnogim borbama i preprekama, ali oni sami u svom karakteru nose sve što je potrebno da bi se opisano svladalo. U svojoj aktivnosti često mogu imati i sreće. Izazov je ono bez čega ne mogu, a takav im je i život. Jer što zrače, to i privlače.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6