Numerologija otkriva SUDBINU: izračunajte šta vam predviđa broj životne staze. Da li baš vašom životom vlada Sveti broj

Numerologija otkriva SUDBINU: izračunajte šta vam predviđa broj životne staze. Da li baš vašom životom vlada Sveti broj

5. svibnja 2017. 0 By Admin

BROJ ŽIVOTNE STAZE 6

Ovim ljudima važna je ravnoteža. Često puta kroz život nađu se u poziciji da mogu ili čak moraju izabrati između dve ili više varijanti. Njihov izbor svoje budućnosti zahtijeva od njih i preuzimanje odgovornosti za ono u što su se upustili. Zato njihov put uvek može otići u dva smera – onaj koji je dobar ili onaj koji nije dobar za njih, a posledice preuzimaju sami.

 

 

Vrlo su sposobni živjeti s drugima, važan im je brak, ljubav i obitelj, jer tu nalaze svoju pravu ravnotežu, a takođe su često i smireni i prilagodljivi. Trenutak odluke za njih je ključ njihova daljnjeg puta u životu.

 

 

BROJ ŽIVOTNE STAZE 7

Sedmica je bogata duhom, nezavisna i originalna. I to je sveti broj koji se sastoji od 4 strane sveta plus sveti broj tri, pa je njegova simbolika vrlo zanimljiva i složena. Ovi ljudi često imaju poseban put, moguće i doslovno da prođu mnogo toga, od borbi s okolinom ili zbog nekih svojih ideja, do putovanja i dubokih razmišljanja i otkrivanja.

 

 

To su originalni istraživači koji u životu prođu svašta. Obično su izrazito zanimljivi drugima, ali nisu uvek skloni vezati se za njih. Više vole prijateljski nego odnos intimnosti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6