Dnevni horoskop za 6. maj 2017. godine: Bik u poslu, Rak neraspoložen, Blizanci usamljeni, Jarac ne nailazi na razumevanje, Ribe se zabavljaju

Dnevni horoskop za 6. maj 2017. godine: Bik u poslu, Rak neraspoložen, Blizanci usamljeni, Jarac ne nailazi na razumevanje, Ribe se zabavljaju

6. svibnja 2017. 0 By Admin

Prvi dan vikenda neka vam započne lagano, dočekajte ga na način kako zaslužujete i ako nemate potrebe da žurite nekud, dopustite sebi luksuz i leškarite u krevetu i uživajte u tišini.

 

U glavi nek vam se vrzmaju samo pozitivne stvari, planirajući današnji dan i sutrašnji. Možda da danas, ako juče niste, započnete nešto dobro po vas i po okolinu koja vas okružuje, neko veliko spremanje, donesete neke bitne odluke koje se tiču vašeg zdravlja…

Mesec u Devici i dalje poziva na aktivnost, budite vredni i razmrdajte telo i duh usput.
Lepu subotu vam želimo!

 

ovan

POSAO
Susret ili razgovor sa jednom osobom deluje vrlo poučno i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Slobodno prihvatite izazov na osnovu ličnog iskustva i posao koji donosi korist.
LJUBAV
Nema potrebe da se zbog onih malih nesporazuma suprotstavljate voljenoj osobi. Ljubavni dijalog donosi i novu radost koja će vas inspirisati.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

 

 

bik
POSAO
Očekuju vas neke naporne obaveze. Na žalost, okolina kao da nije od velike koristi u onome što radite. Pokušavate da ostvarite poslovni dogovor sa komplikovanom osobom.
LJUBAV
Ponekad je teško napraviti dobar izbor i podvući jasnu granicu između glasa razuma i uzavrelih emocija, ali nemojte povrediti nečija osećanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

nastavak na sledecoj starnici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6