Jos se nije rodio onaj ko bi njoj odoleo: Ova dama Zodijaka je SAN SVAKOG MUSKARCA!

Jos se nije rodio onaj ko bi njoj odoleo: Ova dama Zodijaka je SAN SVAKOG MUSKARCA!

6. svibnja 2017. 0 By Admin

Puna života, vedra, zabavna i šarmantna – takva je žena Strijelac. Ona ne voli biti ograničena uskim okvirima, i zato će rado putovati kad god joj se pruži prilika. Žena Strijelac je radoznala, željna novih znanja i ideja; ne pokušavajte ju zarobiti u četiri kućna zida, jer ona ne podnosi rutinu i monotoniju.

Kad kažem da voli putovati i istraživati nove prostore, onda ne mislim samo na putovanja po stranim zemljama, s dva ili tri kofera u ruci; ne, žena Strijelac voli i duhovna putovanja, voli istraživati ono što je neobično, mistično i na prvi pogled sakriveno. Nemojte njoj govoriti da postoji samo ono što se može opipati, jer ženu rođenu u horoskopskom znaku Strijelca zanima i religija, filozofija i astrologija!

Neustrašiva žena Strijelac

Žena Strijelac vjeruje u sebe i ne boji se izazova; čak i kad doživi udarac, ne pada u depresiju nego uvijek pronalazi neku svijetlu točku koja joj daje snage da ide dalje. Ona je pravi izvor energije, i zato ju njeni prijatelji vole – jer i njih diže onda kada posustanu. Pa tko bi mogao biti tužan u blizini tog izvora vedrine!

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3