Dnevni horoskop za 8. maj 2017. godine: Bik ubire plodovo rada, slobodni Rakovi će sresti novu ljubav, Strelca privlači dosta starija osoba…

Dnevni horoskop za 8. maj 2017. godine: Bik ubire plodovo rada, slobodni Rakovi će sresti novu ljubav, Strelca privlači dosta starija osoba…

8. svibnja 2017. 0 By Admin

Prođe jedan kišni vikend, nadamo se da vas nije smorilo ovo ružno vreme i da ste uspeli da se odmorite i napunite energijom za nadolazeću nedelju. Započinjemo je danas, a dan ne donosi nikakva veća uzbuđenja, moglo bi se reći da je vreme i Zvezde zamorilo i pustilo ih da dremaju, kada već mogu.
Gledajte da današnji dan iskoristite pametno, radite koliko god možete, uradite sve ono što očekuju od vas, držite se proverenih stvari i poslova koji vas odavno čekaju, a već sutra možete da krenete sa nekim novim izazovima. Danas ih ne uzimajte u ruke, mogli biste da doživite fijasko. Ljubav na standardnom nivou, nikakvih bura ne bi trebalo da bude, a možete da uradite nešto lepo, obradujete voljenu osobu, provedite neko vreme sami, bez tehnologije oko vas, bez ikoga da vam smeta.
Veče odlično za neki film koji će vas uspavati (kada ga pogledate do kraja, naravno), odmor i pripremu za sutrašnji dan, kada vas čeka doza samopouzdanja koju ne smete da propustite.
Lep ponedeljak vam želimo.

 

ovan

POSAO
Moraćete da analizirate situaciju do najsitnijih detalja i to vas izuzetno zamara. Morate tako, ako želite da ostvarite cilj.
LJUBAV
Razočarani ste u voljenu osobu već neko vreme. Iskoristite situaciju i otvoreno porazgovarajte. Budite mirni i staloženi, izbacite sve što vas muči iz sebe.
ZDRAVLJE
Osećate se umorno.

 

 

bik
POSAO
Vaše ideje i planovi su se konačno isplatili. Bićete iznenađeni pozitivnim naglim preokretom koji vas očekuje. Odmorite se za vikend.
LJUBAV
Naglašena strastvenost vuče vas u pravcu avanture. Upravo tako nešto očekuje vas krajem dana ili za vikend. Lepo se provedite.
ZDRAVLJE
Uzimajte dosta tečnosti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6