KOLIKO JE KOJA OD PREDSTAVNICA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SKLONA ‘IZLETIMA’ I ‘ŠVRLJANJU SA STRANE’

KOLIKO JE KOJA OD PREDSTAVNICA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SKLONA ‘IZLETIMA’ I ‘ŠVRLJANJU SA STRANE’

7. svibnja 2017. 0 By Admin

Besmisleno je: Mrziti sve ruže jer si se ogrebao na jedan trn. Odustati od svojih snova jer se jedan nije ostvario. Odustati od svojih napora jer je jedan bio uzaludan. Okriviti sve prijatelje jer te jedan iznevjerio. Ne vjerovati u ljubav jer ti je neko bio nevjeran ili ti nije uzvratio ljubav. Odbaciti svaku mogućnost da budeš sretan jer nisi uspio u prvom pokušaju.

Pročitajte koliko je koja od predstavnica horoskopskih znakova sklona ‘izletima’ i ‘švrljanju sa strane’.

 

Ovan

Vaš partner uspeo je da uhvati ‘priključak’ sa vama i počeo je da sledi vaš neizdrživi životni ritam. Strastveno vas ljubi kad god mu se za to ukaže prilika… Ali i vas prilike za avanture vrebaju sa svih strana. To može biti mladi kolega koji svaki put kada prolazite pilji u vas ili onaj zgodni uniformisani komšija…

 

 

Vaša erotska vatra spontano se pali i naravno, preuzimate inicijativu sve dok se ne dogodi ono što je neminovno, barem u vašem slučaju… A i kada osetite grižu savesti, sve je već prošlo… Ipak, stalnog partnera ne želite da izgubite ni po koju cenu!

 

 

 

Bik

Onaj ko vas želi da zavede, mora da bude vrlo uporan i vrlo nežan, jer vi ste jako tvrdoglavi. Međutim, ako je uvek pored vas onda kada vam je potreban i ako vas obasipa bombonjerama i cvećem, to će mu biti samo plus u vašim očima. Ako još, svojim vezama i vezicama u banci, uspe da vam smanji neku ratu za kredit, konačno će steći vaše poverenje.

 

 

A tek kada vas satima mazi i ljubi, potpuno vam ‘pomera pamet’ i vi mu se tada potpuno predajete… Ukoliko vas na to navikne, nikada ga više nećete ispuštati iz svojih ruku.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6