Dnevni horoskop za 9. maj 2017. godine: Ovnu zbog problema na poslu trpi i emotivni život, Vaga bez inicijative, Jarac daje obećanja koja ne može ispuniti

Dnevni horoskop za 9. maj 2017. godine: Ovnu zbog problema na poslu trpi i emotivni život, Vaga bez inicijative, Jarac daje obećanja koja ne može ispuniti

8. svibnja 2017. 0 By Admin

Dragi naši, danas je utorak i to dan pre Punog Meseca, a Sunce će biti u trigonu sa Plutonom. Ovo je jedna veoma jaka energija za promene, transformaciju, osveženje. Aspekt koje kratko traje, ali mahom ti kratki najjače deluju, pa tako i ovaj, brz i eksplozivan, ostavlja dugoročne efekte.
Danas bi trebalo da izaberete neke stvari, dan je za odluke, da li ćete neka vrata prošlosti zauvek zatvoriti, da li ćete neke osobe definitivno izbrisati iz svog života ili ćete se rešiti nekih navika, to zavisi isključivo od vas i onoga o čemu ste već duže vreme razmišljali, ali svakako je sada vreme da započnete sa tim, da načinite prvi korak, a nebo će vam pomoći da se drugi i treći korak krene sam od sebe. Važno je da budete svesni da ovo nije dan kada se započinju novi poslovi koje želite da traju.

 

Ovo je dan za rešavanje, prekidanje i ostavljanje.

 

 

ovan

POSAO
Delujete sumnjičavo u proceni nečijih mogućnosti i stalo Vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima. Ukoliko se previše udaljavate od svojih saradnika, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi.
LJUBAV
Zbog novih dogadjaja u privatnom životu uz Vas trpi i voljena osoba. Ali, Vi umete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji Vama odgovora.
ZDRAVLJE
Napeti ste.

bik
POSAO
Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će Vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem.
ZDRAVLJE
Nesanica.

 

nastavk na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4 5 6