Astrološke prognoze dan po dan: od 8. do 15. maja 2017. godine: Evo kakve želje će vama zvezde ispuniti ove nedelje…

Astrološke prognoze dan po dan: od 8. do 15. maja 2017. godine: Evo kakve želje će vama zvezde ispuniti ove nedelje…

8. svibnja 2017. 0 By Admin

Nedelja započinje Mesecom u Vagi, pa će vam pažnja biti usmerena na partnera, uspostavljanje harmonije na ličnom i na poslovnom nivou. Odličan dan za odnose sa javnošću.

 

Drugi je dan već nešto potpuno drugačije, jer Mesec ulazi u znak Škorpiona, dok je Sunce u egzaktnom trigonu sa Plutonom, pa je ovo dan za promene, ili za pokretanje nekih stvari koje će voditi ka promenama. Da li ćete neka vrata zauvek zatvoriti, da li ćete neke osobe definitivno izbrisati iz svog života ili ćete se rešiti nekih navika, to zavisi isključivo od vas i onoga o čemu ste već duže vreme razmišljali, ali svakako je sada vreme da započnete sa tim, da načinite prvi korak, a nebo će vam pomoći da se drugi i treći korak sam od sebe načini.

 

Važno je da budete svesni da ovo nije dan kada se započinju novi poslovi koje želite da traju i da cvetaju. Ne, ovo je vreme za ostavljanje, a ne za osvajanje.

 

 

U susret tome ide i sreda u kojoj će se Sunce i Mesec jedno drugom suprotstaviti (Mesec opozija Sunce). Toga dana možete imati određene nemire zbog sastanaka na kojem će svi kasniti, saobraćaja koji će biti pun nepredviđenih situacija i nezgoda (Merkur konjunkcija Uran). Gledajte da vas to ne izbaci iz ravnoteže i pokušajte, ma koliko teško bilo, da savladate svoje emocije i da vam misli ostanu mirne. Komunikacija može biti prilično žustra, puno konfuznih misli i reči.

 

 

Ako je ikako moguće, bitne momente ostavite za neki drugi dan. Mesec u opoziciji sa Suncem jasno pokazuje da su vaše emocije potpuno suprotne od vaših misli i svesnog sagledavanja stvari. Kako postići ravnotežu u jednom tako neuravnoteženom trenutku? Kod razgovora sa partnerom ili sa osobama suprotnog pola (Mesec opozicija Sunce) budite jako oprezni, jer su ovde kontradiktornosti i razmimoilaženja u razmišljanju i više nego očigledni. Nemire možete imati i sami sa sobom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3