Ovi astro parovi raskidaju na NAJGORI mogući način! Jedni druge će povrediti do kosti…

Ovi astro parovi raskidaju na NAJGORI mogući način! Jedni druge će povrediti do kosti…

9. svibnja 2017. 0 By Admin

Njihov rastanak obavezno prate suze.

 

Neki ljudi potpuno izbrišu partnera iz svog života, drugi prekidaju glasnim svađama, nasilnim emocijama i sa mnogo gorčine. Postoje i pojednici koji zrelim razgovorom mirno raskinu i uspevaju da zadrže prijateljske odnose sa bivšim partnerom. Drugim rečima, raskidi se mogu podeliti na dobre i loše.

 

Zodijak ovaj put analizira horoskopske parove koji na najgori mogući način prekidaju svoje veze.

 

 

Ovan i Bik

Ovi horoskopski znaci su od samog početka loša kombinacija i samim tim loš raskid je gotovo neizbežan. Ovan obično završava vezu tako što mu postaje dosadno i želi promenu. Ali, kod Bika su stvari malo drugačije. Biku je potrebno vreme da pusti voljenu osobu i neće je ostaviti bez velike muke.

 

 

S obzirom da su Bikovi tvrdoglavi i da Ovnovi ne odstupaju od svog položaja kada uđu u sukob, ovaj astro par nije u stanju da pronađe zajednički jezik.

 

Ovnovi su poznati po lošem temperamentu i izlivima besa. Oni uživaju u drami i energiji proizvedenoj u žestokoj svađi sa Bikom. Velike su šanse da će Ovan poželeti da se skrasi sa svojim partnerom Bikom nakon nekog vremena, ali ako čekaju predugo, Bikovi neće želeti da se vrate.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3