Ovi astro parovi raskidaju na NAJGORI mogući način! Jedni druge će povrediti do kosti…

Ovi astro parovi raskidaju na NAJGORI mogući način! Jedni druge će povrediti do kosti…

9. svibnja 2017. 0 By Admin

Lav i Škorpija

Raskid između Lava i Škorpije lako može da se pretvori u borbu između dva ega. Oboje su vrlo strastveni, tako da će kraj odnosa biti veoma intenzivan i bolan. Članovi oba znaka žele da kontrolišu i vrlo su egocentrični. Škorpija može pokušati da suzbije emocije, ali pre ili kasnije te emocije će eksplodirati i uništiti Lava.

 

Kada je ranjena Škorpija, ona napada na različite načine koji uključuju uvredu i osvetu. Iako su Lavovi moćni, oni imaju osetljivu stranu i veruju da je raskid sasvim prirodna stvar.

 

 

Blizanac i Strelac

Razdor između ova dva lika ne bi bio potpun bez rata rečima. Oboje imaju problema sa vezivanjem i žele da budu slobodni. Blizanac i Strelac imaju mnogo toga zajedničkog, jer žele da razgovaraju, probaju nove stvari, nova prijateljstva i žele da izraze svoje ideje. Ali kada stvari krenu naopako žele da pobegnu što je pre moguće.

 

 

Blizanci i Strelčevi obično biraju da ignorišu problem i najlakše im je da raskinu preko instant poruke, e-mail-a i telefona. S obzirom da se komunikacija odvija preko nekog tehnološkog uređaja, oni će slobodno reći sve što im pada na pamet i mnogo uvredljivih stvari. Oba horoskopska znaka “seku” rečima, tako da je njihov raskid bolan, brutalan i okrutan.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3