Svaki znak u TIBETANSKOM horoskopu nosi određenu ŽIVOTNU MUDROST! Saznaj ŠTA ti poručuje znak u kome si ROĐEN

Svaki znak u TIBETANSKOM horoskopu nosi određenu ŽIVOTNU MUDROST! Saznaj ŠTA ti poručuje znak u kome si ROĐEN

9. svibnja 2017. 0 By Admin

Vaga – osećajna ekspanzija

Vaga traži ravnotežu između materije i duha. Treba se odlučiti za sklad ili nesklad. Ambicija se smanji samo u slučaju ako pronađe kome će se sviđati. Mirnog je temperamenta, aktivna, bez preterivanja – srećna kombinacija društvenog života. Treba pronaći univerzalno znanje.

 

 

Karma: ovo je najnestabilniji znak Zodijaka, osećajnost je velika. Može se vinuti u visine, ali i uništiti dinamiku. Ravnoteža je: ne dozvoliti da se zatvori u sopstvenu statiku, nego rizikovati i uznemiriti samu sebe.

 

 

Škorpija – želja za večnim životom

On je konflikt duha i materije, privlačan je, sve treba služiti zadovoljstvu osobe, Škrpija se pokreće da bi osvajala. Želja za životom je produžena, prisutni su: egoizam, lepota, senzualnost i posesivnost. Želi da uživa u zemaljskim strastima, a privlače je duhovne visine. Može se izgubiti u nekontrolisanim telesnim impulsima. Uništava svojom kritikom, boji se smrti. Negativni Škorpion uništava samog sebe.

 

 

Karma: naučiti štedeti energiju, ne preterivati, zakočiti strasti. Kontrolisati destruktivnu snagu u sebi.

 

 

 

 

Strelac – etapa sazrevanja

Predstavlja pobedu borbe između duha i materije. Zadovoljan je. Kad odluči da prestane da deli pravdu na svetu, dobiće snagu da postane protagonist božanskog zakona. Može živeti u društvenom životu i evoluira iznutra. Želi posedovati materijalna dobra, uživa u zemaljskom uspehu, ali je velikodušan. Preti mu vraćanje unazad.

 

 

Karma: ne bi trebalo da pokušava da sazna sve po bilo koju cenu, ne sme gubiti energiju na milion stvari. Unutrašnji mir se postiže smirenošću i altruizmom. Ne treba se trošiti tamo gde nije potrebno.

 

 

Jarac – poznavanje superiornog znanja

Uspeh dolazi kroz iskušenja. Siromah (prosjak, prorok) poseduje ključ za poznavanje granica zemaljske duhovnosti, zna završiti proces reinkarnacije. Samo on zna cilj svog puta, radi u tišini, traje u vremenu, živi u samoći. Da bi se razvio, treba kontaktirati s ljudima.

 

 

Karma: želi se nametnuti, što može da inicira cinični despotizam megalomanije. Energiju treba usmeriti u visine, prema spiritualnom znanju. Samo tako može ući u srce zbivanja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4