Tjedna astrološka predviđanja:  (8.-14.5.) Čuvajte se laži i prevara!

Tjedna astrološka predviđanja: (8.-14.5.) Čuvajte se laži i prevara!

9. svibnja 2017. 0 By Admin

Tjedan je bogat planetarnim aspektima koji će pozivati na djelovanje, testirati naše poštenje i integritet te nas strastveno i mentalno stimulirati. Mjesec će prošetati znakovima Vage, Škorpiona, Strijelca i Jarca, a srijedu će se ‘napuniti’ u znaku Škorpiona.

 

 

U ponedjeljak Mjesec u znaku Vage budi potrebu za osjećajnim povezivanjem s drugima, za uspostavljanjem ravnoteže u bliskom odnosu, a što će narušavati Merkur i Uran u Ovnu. Neke bi izjave mogle povećati tenzije i dovesti do prepirki. Možda će vas začuditi ili zbuniti ponašanje bliske osobe ili ćete brzopleto odbiti jednu ponudu jer ćete smatrati da vas netko njome podcjenjuje ili omalovažava. Rakovi, Ovnovi, Jarci i Vage bi trebali biti oprezniji procjeni okolnosti te paziti što govore.

 

 

U utorak se ponovno na istom stupnju susreću Merkur i Uran stvarajući rijeku nabujale mentalne energije čiji će tok biti nemiran i nepredvidiv. Ovo je plodonosan aspekt za one koji se usuđuju razmišljati izvan granica, širiti svoje spoznaje, naučiti nešto novo, za one koji su dovoljno odvažni ostvariti svoje ideje koliko god one drugima izgledale previše čudne i neobične.

 

 

Zanimljivi razgovori, susreti i informacije očekuju Ovnove, Blizance, Djevice i Vodenjake, a od ovog aspekta mogu i poslovno profitirati Lavovi rođeni sredinom kolovoza te Strijelci rođeni sredinom prosinca. Mjesec je u znaku Škorpiona što aktivira emocionalni intenzitet, a njegov aspekt s Neptunom potiče interes za romantiku, umjetnost i sanjarenje, što je osobito naglašeno kod Rakova, Riba i Škorpiona. Na isti ovaj dan Sjeverni Mjesečev čvor mijenja znak i iz Djevice prelazi u znak Lava gdje će se zadržati do studenog od 2018.-e. Svi ćemo doživjeti značajan pomak u izražavanju naših kreativnih talenata, u ljubavi, u odnosu s djecom, no detaljnije o tome uskoro.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3