Dnevni horoskop za 11. maj 2017. godine: Ovan će imati neprijatan susret, Blizanci neshvaćeni, Lav depresivan, Ribve rešavaju emotivne dileme…

Dnevni horoskop za 11. maj 2017. godine: Ovan će imati neprijatan susret, Blizanci neshvaćeni, Lav depresivan, Ribve rešavaju emotivne dileme…

10. svibnja 2017. 0 By Admin

Četvrtak je, odmah na startu da vam kažemo – obratite pažnju na energije koje dolaze nam danas. Mars u Blizancima je u kvadratu sa Neptunom u Ribama bi mogao malo da unese zbrku, pogrešna tumačenja. Međutim tu je i trigon Merkura u Ovnu sa RxSaturnom u Strelcu, treći po redu. Danas je razum i njegov glas najvažniji za nas, slušajte ga dobro!

 
S Mesecom u Strelcu, raspoloženje će biti dosta bolje i sve će izgledati drugačije. Danas imamo čak dva aspekta na nebu, a to je Merkur trigon Saturn i Mars kvadrat Neptun. S jedne strane sumnjičavost u sve i svašta, moralizam i analiza (Merkur trigon Saturn), a s druge strane snaga kao da nestaje, gubi se i volja koja je vrlo promenljiva ili je nema (Mars kvadrat Neptun). Klonite se danas čudnih osoba ili osoba koje su pod nekim dejstvima droga ili lekova. Slušajte svoj um i razum i ne povodite se danas za sumnjivim tipovima ljudi ili onima koje slabo poznajete.
Ugodan dan svima.

 

ovan

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko preuveličava Vaš neuspeh ili da Vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima.
LJUBAV
Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje, koje mogu da iskomplikuju Vaš ljubavni odnos i »miran san«. Nije svaki izazov vredan rizika.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

 

bik
POSAO
Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju.
LJUBAV
Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš »san o velikoj sreći«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu.
ZDRAVLJE
Odlično.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6