Zašto ne možete da ga osvojite: Bik je nepoverljiv, Lav bi samo da se viđa sa tobom, a Blizanac nije spreman da se vezuje

Zašto ne možete da ga osvojite: Bik je nepoverljiv, Lav bi samo da se viđa sa tobom, a Blizanac nije spreman da se vezuje

10. svibnja 2017. 0 By Admin

Muškarci ponekad znaju da budu prave kukavice, koje nisu iskrene i spremne da podele svoja osećanja i vežu se do kraja. Kada je tako, onda žene budu povređene.

 

Oni vam neć reći istinu, ako misle da će ona loše uticati na vas, pa zato puštaju da se stvari odvijaju i problem reši sam od sebe. Horoskop vam pomaže da otkrijete zašto neko ne želi da se emotivno približi.

 

 

Ovan (21. mart – 19. april)

On ne želi da podeli budućnost i život sa tobom. Zanimljiva si mu, ali ne vidi ovu vezu na duže staze. Na tebe gleda kao partnera u tenisu, druga u tertani ili nekog s kim može da ide na planinarenje, ali ne i nekog s kim će se skrasiti.

 

 

Bik (20. april – 20. maj)

Misli da ne može da ti dovoljno veruje da bi se vezao na duže staze. Ne može da predvidi život s tobom, svestan je da je to njegov problem i loše se oseća zbog toga.

 

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

On misli da si ti fantastična, ali nije spreman da ne primećuje ostale ljude. On razmišlja da je svet veliki i da bi mogao da nađe neku bolje osobu nego što si ti. Ne želi da zatvara mogućnosti do te mere da ako je u stanju izlaska sa osobama, to bi mogla da budeš ti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4