U ponoć gledajte u najposebniji Puni Mjesec, događa se 1-2 puta u životu čovjeka: Otpočinje period najvećeg obilja!

U ponoć gledajte u najposebniji Puni Mjesec, događa se 1-2 puta u životu čovjeka: Otpočinje period najvećeg obilja!

10. svibnja 2017. 0 By Admin

Dolazi poseban “mjesec obilja”, koji otpočinje punim Mjesecom u noći sa srijede na četvrtak, 10. i 11.5.2017. Morate znati da je događaj o kojem govorimo vrlo rijedak. Kombinacija položaja nebeskih tijela (znanje o tome dolazi iz jyotisha, indijske astrologije) toliko je rijetka, da se događa jednom ili dva puta u životu čovjeka.

 

 

Neposredno prije ponoći, 10.5.2017. (točnije u 23:41 – 23:43, odnosno nešto prije toga) obavezno potražite pun Mjesec na nebu. Provesti dvadesetak minuta gledajući “Mjesec obilja” (čak i ako bude oblačno, usmjerite pogled prema dijelu neba gdje se nalazi Mjesec) smatra se dobrom pripremom za stvaranje obilja u svom životu.

 

 

Autor: Adrian P. Kezele

 

Kombinacija koja će se dogoditi u ponoć, na prijelazu između 10. i 11.5.2017., mogla bi se prema jyotishu nazvati “maha dhanu jogom”. Dhanu joga je kombinacija za bogatstvo (ova pripada području muhurte ili izborne astrologije), a maha znači veliko, super, mega.

 

 

Idemo redom.

Prvo, tražimo puni Mjesec u zviježđu (nakšatri) Svati. Svati je područje neba oko zvijezde Arcturus u Vagi (gledano sa Zemlje). Simbol tog zviježđa je “klica”, dakle novi život, novi početak. S obzirom na to da je Sunce svakog proljeća na suprotnoj strani neba, a Mjesec ionako napravi cijeli krug za mjesec dana, svakog proljeća otvara se mogućnost za pun Mjesec u Svati nakšatri. U praksi se to ne događa baš svake godine, ali je ipak vrlo često. Osviješteni vrtlari i poljoprivrednici već odavno znaju da je sadnja u vrijeme punog Mjeseca u Svati nakšatri jamstvo za dobar urod.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5