Voli nezaboravno i do kraja: Dama u ovom horoskopskom znaku hipnotiše pogledom!

Voli nezaboravno i do kraja: Dama u ovom horoskopskom znaku hipnotiše pogledom!

10. svibnja 2017. 0 By Admin

One jednostavno hipnotišu pogledom, a njihovu ogromnu energiju instinktivno ćete osetiti čak i kada deluju potpuno nezaintersovano i odsutno

 

Škorpija, osmi znak Zodijaka, kuća je Marsa. Kao svaki znak, podeljen je na tri dekanata. Prvi dekanat pripada Marsu, drugi Suncu a treći Veneri. Njegova priroda je hladna i vlažna, vodena, flegmatična; ženski znak, noćni, fiksni, mračni. Pripadaju mu grabljive zveri i vodene životinje, tekuće vode i drveće umerene visine, ima mnogo dece, razvratan je, obazriv, sklon besu, lažljiv, gospodar opreznosti, lepog lica, darežljiv u duši.

 

 

U prirodnom horoskopu Škorpija vlada osmom kućom, koja se odnosi na smrt, gubitke, ali i nasledstva. Ujedno, ovo je druga okultna kuća. Element vode kojem pripada čini je emotivnom, a Mars (vladar) strasnom, dinamičnom i spremnom na akciju. Intuitivna je poput Raka i Ribe, pa nazire dubok smisao iza površnih događaja.

 

1. Izgled

Svojom pojavom odaje nešto od onog drugog, nematerijalnog, nedodirljivog sveta. Škorpije vas mogu izuzetno privlačiti, ali ne klasičnom, pomalo sladunjavom pojavnom lepotom, poput Vage, već misterijom koju neizbežno sa sobom nose. One jednostavno hipnotišu pogledom, a njihovu ogromnu energiju instinktivno ćete osetiti čak i kada deluju potpuno nezaintersovano i odsutno.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4