Dnevni horoskop za 13. maj 2017.: Ovan u dilemi, Rak ima previsoke standarde, Lav romantičan, Vodolija preosetljiva, Ribe prezahtevne…

Dnevni horoskop za 13. maj 2017.: Ovan u dilemi, Rak ima previsoke standarde, Lav romantičan, Vodolija preosetljiva, Ribe prezahtevne…

12. svibnja 2017. 0 By Admin

Dragi prijatelji, osvanula nam je sunčana subota, s namerom da takva i ostane. Današnji dan provedite van kuće, daleko od svih obaveza, akumulirajte energiju, jer nas talasi kišnih dana nanovo očekuju naredne sedmice.

Današnja subota je u znaku Strelca, puna optimizma, želje za čitanjem, šetnjom i druženjima s ljudima koji vas neće iscrpeti nego sa kojima ćete uživati jednako kao oni sa vama i s kojima ćete dočekati i veče. Danas je divan dan i za ljubav. Emocije će vas poneti, pa ćete biti pažljiviji prema voljenoj osobi nego inače.

Uživajte!

ovan

POSAO
Ukoliko nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, učinite ono što je neizbežno kako biste sačuvali svoje poslovne interese. Izbegavajte poslovno rivalstvo sa osobom koja uživa negativnu reputaciju.
LJUBAV
Nalazite se u malom emotivnom raskoraku. Dilema koju pokušavate da rešite više zavisi od nečije volje ili uticaja.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

 

 

bik
POSAO
Planirani događaji ne idu u željenom pravcu, ali vi se dobro snalazite u različitim okolnostima na poslovnoj sceni. Umete da nametnete svoje mišljenje i da stvorite bolje uslove.
LJUBAV
Partner često menja svoje odluke i na takav način podstiče vašu nervozu. Ne volite kada vam neko saopštava odluke u poslednjem trenutku.
ZDRAVLJE
Odlično.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6